We zijn IFS Logistics certified!

Het behalen van de IFS Logistics certificering bewijst onze uitmuntende dienstverlening op het gebied van kwaliteit en productveiligheid.

Mei 2023

Van Mieghem Logistics is trots om de nieuwe IFS Logistics (International Featured Standard) certificering van een hoger niveau aan te kondigen. Dit toont ons engagement om een hoog niveau van kwaliteit en veiligheid te handhaven voor onze klanten gedurende de gehele supply chain. Deze certificering vereist de implementatie van een HACCP-systeem en naleving van strenge normen op het gebied van servicekwaliteit, traceerbaarheid, hygiëne, netheid van magazijnen en voertuigen, ongediertebestrijding en nog veel meer. Het waarborgt ook dat risico's tot een minimum worden beperkt om de gezondheid en veiligheid van consumenten te waarborgen.

Servicekwaliteit

Bij Van Mieghem Logistics hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening. We hebben meerdere vergunningen voor onze transport- en logistieke activiteiten, waaronder de GDP (Good Distribution Practice) vergunning, AEO (Authorised Economic Operator) status, certificering en BIO (Certisys) certificering. Door ook de IFS Logistics certificering te behalen, die één jaar geldig is en jaarlijks wordt vernieuwd, verbinden we ons ertoe om onze klanten een superieure kwaliteit van dienstverlening te bieden, waarbij we de veiligheid van hun goederen waarborgen en nauwgezet voldoen aan de geldende regelgeving.

Aangezien naleving van kwaliteitsnormen steeds belangrijker wordt in de transport- en logistieke sector, is deze certificering een middel voor ons om aan bestaande en toekomstige partners te bewijzen dat we beschikken over een hoogwaardig, betrouwbaar en vertrouwd managementsysteem.

Toekomstig

Als onderdeel van ons ontwikkelingsplan streven we ernaar om onze huidige certificeringen en vergunningen te behouden, en streven we er ook naar om ISO 14001 en Ecovadis gecertificeerd te worden. Ons bedrijf is namelijk betrokken bij duurzame ontwikkeling en maatschappelijk verantwoord ondernemen om onze milieueffecten te verminderen en onze sociale en milieuprestaties te verbeteren.

Vakkennis

Binnen ons bedrijf hebben we intern aangepaste applicaties ontwikkeld voor optimaal beheer van uw supply chain, inclusief onze Transport Management Systems (TMS) en Warehouse Management Systems (WMS). Ons belangrijkste voordeel ligt in onze grote flexibiliteit, waardoor we effectief kunnen inspelen op de specifieke behoeften van elke klant. Tijdens onze externe audits hebben deze applicaties hun betrouwbaarheid op het gebied van traceerbaarheid bewezen.

We zijn trots op onze IFS Logistics-certificering en we zullen hard blijven werken om een hoog niveau van kwaliteit en veiligheid voor onze klanten te handhaven, terwijl we innovatieve en flexibele transport- en logistieke oplossingen bieden om aan de behoeften van iedereen te voldoen.

Astre Palet System GDP - Pharma IFS BIO AEO Controlled temperature